Beste collega’s,

het zijn bijzonder vreemde tijden…

De 2de Covid-golf is ingezet en daarop heeft het jeugdbestuur beslist het jeugdtornooi van 22 en 23 augustus 2020 af te gelasten. Het is een zeer moeilijke beslissing en het doet heel veel pijn om dit traditioneel tornooi af te gelasten. Als club nemen we onze verantwoordelijkheid op in functie van de gezondheid van onze kinderen, spelers, ouders, supporters, medewerkers en scheidsrechters.

Uit jarenlange ervaring weten we dat we ieders veiligheid niet kunnen garanderen op dergelijk evenement en dat het zo goed als onmogelijk is om ons en jullie aan de Covid-reglementering te houden.

We hopen dat ook andere tornooi-organiserende clubs dit willen inzien en hun conclusies nemen. Uiteindelijk willen we de spelers laten voetballen maar als de besmettingen blijven toenemen zouden we wel eens de competitiestart kunnen missen.

Hierop heeft het jeugdbestuur van KVV Zomergem ook beslist dat het al zijn jeugdteams terugtrekt van op eerder ingeschreven tornooien tijdens de maand augustus. De betrokken clubs gaan hier nog van op de hoogte worden gebracht. KVV Zomergem wenst wel nog deel te nemen aan oefenwedstrijden waar ieders veiligheid en gezondheid kan gegarandeerd worden betreffende het virus. Zelf organiseren we ook nog oefenwedstrijden waar we de ploegen meer gespreid kunnen laten spelen.

We willen de clubs die zich inschreven bedanken en hopen hen terug te zien in de competitie of op één van ons volgende tornooien.

Hopend op jullie begrip
Jeugdbestuur
KVV Zomergem