We starten weldra aan het seizoen 2019-2020 en met uitzondering van de U13 kunnen we opnieuw van elke leeftijd minstens 1 ploeg in competitie brengen. Vanaf maandag 12 augustus starten al onze jeugdcategorieën met trainen! Wie wanneer traint kan je vinden op onze website www.kvvzomergem.be . Enkel onze U5 start nog niet, dit is voorzien in de laatste week van augustus.

Trainers

Het jeugdbestuur tracht zoals elk jaar opnieuw trainers te vinden maar het is de laatste jaren er niet op verbeterd, voetbaltrainer is precies een knelpuntberoep/hobby geworden en zo zoeken we op dit moment nog steeds naar trainers voor de U6, U8B en U15. Kandidaten zijn welkom …

Spelers

Voor elke leeftijd zijn we nog op zoek naar spelers, elke speler met interesse kan enkele trainingen komen proeftrainen maar moet het wel eerst melden op tvjo.vvzomergem@hotmail.com .

Sponsoring

Door dat Brandsfit samen met Safety Jogger al onze wedstrijdshirts sponsoren is shirtreclame dus niet meer mogelijk.
Er zijn wel nog andere mogelijkheden om te sponsoren:
– alle trainingspakken laten bedrukken met uw logo/naam
– bordreclame op ons B-terrein
– advertenties laten plaatsen in onze tornooiboekjes en onze website
– we werken ook sponsormogelijkheden uit op maat
→ voor meer info… david.vervynck@telenet.be

Jeugdbestuur

Ons jeugdbestuur bestaat uit: Sarah Peeters (evenementen), Yves Berth, Philippe Van De Veire & Quintus Lebeuf (losse medewerkers), David Vervycnk  (sponsoring), Jelle Wylin (kledij), Koenraad Georges (administratief ondersteuner) & Cedric De Bouvre (sportief en financieel verantwoordelijke).
We zijn nog op zoek naar een nieuw jeugdbestuurslid die zich ontfermt over onze afgevaardigden.
Andere nieuwe leden zijn ook steeds welkom!

Andere helpende handen

Marc Schamp (tornooiverantwoordelijke), Marc De Walsche (materiaalverzorger) & Johan Vervynck (terreinverzorger).
We zoeken nog een grafisch ontwerper die een 5-tal flyers per seizoen wil ontwerpen en we zijn nog op zoek naar een soort journalist/redacteur die onze jeugd via onze onlinekanalen in de kijker wil zetten.

Kledij

De spelers kunnen nog kledij passen op 27 & 29 augustus vanaf 19u00 in onze voetbalkantine.

 

Afgevaardigden

Voor de U6, U9 en U12 zoeken we nog een afgevaardigde.
voor info of kandidaturen kan je zich wenden tot Cedric op tvjo.vvzomergem@hotmail.com . Het is van groot belang dat elke jeugdploeg minstens 1 afgevaardigde heeft, het is zelf zo dat men vanaf de U15 niet zonder een afgevaardigde een wedstrijd kan spelen.

Evenementen/opbrengsten

KVV Zomergem is wat lidgeld betreft een prijsvriendelijke club t.o.v. van andere clubs uit de buurt en andere sportverenigingen. Een jeugdspeler kost al gauw een flinke 400€, de 225€ lidgeld dekt die kost dus niet en moet er verspreid over een seizoen een 175€ per speler extra opgehaald worden d.m.v.:  
Zomertornooi 24 & 25 augustus
Fruit & kerstkaartenverkoop in oktober
Kersttornooi 28 & 29 december
Spaghetti avond 29 februari
Einde-seizoensfeest begin mei
→ we hopen dat iedereen hier zijn steentje wil in bijdragen 😉

Trooper

We hopen dat jullie zoveel mogelijk aankopen bij onze plaatselijke middenstanders maar we weten ook dat velen van jullie hoe dan ook online aankopen doen.
Bij o.a. bol.com of Ali kunnen we geen sponsoring gaan vragen maar je kan nu wel budget sparen voor ons als je bij 1 (of meerdere) van de meer dan 100 websites online aankoopt. Ga naar www.trooper.be en zoek daar onze vereniging “KVV Zomergem”, klik vandaar door naar de website waar je wilt aankopen want enkel op deze manier kan je centjes sparen voor onze jeugdwerking.

Jeugdcoördinator /TVJO

We zijn nog steeds zoekende sinds begin vorig seizoen naar een coördinator. Voor wat de functie juist inhoud …indien er iemand interesse zou hebben… tvjo.vvzomergem@hotmail.com .
Tot er iemand gevonden zou worden zal Cedric De Bouvre deze taak op zich blijven nemen.

Investeringen seizoen 2019-2020

We hadden al jaren nood aan opbergruimte, enkele weken geleden werd een bureelcontainer aangekocht door het jeugdbestuur.
De wedstrijduitrusting werd voor alle jeugdspelers in het nieuw gestoken en elke jeugdspeler krijgt een voetbaltas, trainingspak, een paar kousen en een driekwarts-trainingsbroek.
De wedstrijdkledij (met uitzondering van de kousen) zal voortaan op KVV Zomergem gewassen worden door onze materiaalman.

We wensen jullie een plezant en sportief seizoen toe!

Het jeugdbestuur