Voorzitter / Sportief verantwoordelijke

  • Cedric De Bouvre
  • tvjo.vvzomergem@hotmail.com
  • 0486 95 13 02

Beste ouders en spelers,

na lang beraad in het jeugdbestuur en na verschillende consultaties hebben we beslist om de adviezen te volgen van de experten en starten we de jeugdtrainingen terug op vanaf nu maandag 26 oktober 2020.

We hebben er wel voor gekozen om de trainingsmomenten te spreiden zodat we niet te veel met andere bubbels/leeftijden in contact komen. Elk team zal twee keer per week kunnen trainen.

Het aangepast trainingsschema kan je hieronder vinden.

Wat de competitiewedstrijden betreft hebben we besloten om voorlopig niet meer verder aan te treden in competitie met onze jeugdteams tot 9 november 2020. Het was al niet evident zonder kleedkamer, douche en kantine maar nu laat men ook maar één ouder meer toe, scheidsrechters komen liever niet om geen risico te nemen en al reeds meer dan de helft van onze omliggende clubs trokken zich al terug uit competitie wat er voor zorgt dat nog niet de helft van onze teams een tegenstander zouden hebben in het weekend.

We zijn afwachtende wat VoetbalVlaanderen komende woensdag beslist, als we de persberichten mogen geloven ligt de tijdelijke stopzetting van de competities zeker op tafel.

We houden jullie alvast op de hoogte, vergeet onze Facebookpagina niet te consulteren voor de laatste updates.

De trainingen

Eerst en vooral willen we de trainers en het jeugdbestuur bedanken om dit mogelijk te maken, het is geen evidentie om in deze bijzondere tijden “vrijwillig” trainingen te organiseren. Vandaar dat we blijven vragen om de regels op de club maar ook tijdens je andere tijdsbesteding te blijven respecteren a.u.b.!

Spelers of ouders van spelers die liever hebben dat hun kind niet komt sporten zijn niet verplicht om deel te nemen aan onze trainingen. We hebben alle begrip hiervoor. Iedereen moet dit voor zichzelf uitmaken. Volgens verscheidene instanties is het aan te raden om te sporten en volgens de virologen is de kans wel heel klein om outdoor besmetting op te lopen. Vandaar dat men ook via allerlei kanalen blijft aandringen om de jeugd verder te laten sporten en al zeker outdoor!

KVV Zomergem zal alles in het werk stellen om alles veilig te laten verlopen en hoopt natuurlijk het verdere seizoen door te komen zonder verdere besmettingen.

Er kunnen telkens 3 teams per avond trainen, 1 team op het kunstgras, de andere 2 teams krijgen elk de helft van ons B-terrein. Allen starten en eindigen op verschillende uren.

De regels

– geen ouders of andere familieleden toegelaten op de training (ook niet voor U5)
  Voor de jongste leeftijden zal de trainer zich ontfermen over de kinderen bij aankomst aan de ingang
– geen carpooling a.u.b. (ook niet met een cabrio)
– wie met de fiets komt of te voet zorgt dat hij opvalt in het verkeer (vroeg donker!)
– wie met de wagen komt matigt zijn snelheid en blijft bij de wagen als zijn kind aan het uitstappen is, we willen absoluut vermijden dat er teveel ouders aan onze ingang vertoeven.
– Vanaf U13 draagt men een mondmasker voor en na de training, ouders die hun kind komen afzetten dragen een mondmasker
– spelers en trainers handen ontsmetten aan de ingang (indien niet mogelijk: bij de trainer)
– trainers dragen een mondmasker op de accommodatie, ook tijdens de training en ontsmetten na de training hun trainersmateriaal
– spelers verzamelen op het terrein waar de trainer het vraagt, sportassen op de tribune op aangeduide plaats
– wie ziek is of Covid-symptomen heeft blijft thuis a.u.b. 
– wie positief getest zou worden of in quarantaine moet gaan brengt de TVJO op de hoogte (tvjo.vvzomergem@hotmail.com), dit zal zeer discreet behandeld worden en is noodzakelijk om alles te kunnen opvolgen en in het belang van iedereen.
– geen gebruik van kleedkamers, toiletten, douches & kantine
– spelers gaan niet binnen in het ballenhok of materiaalhuis
regenweer … om 17u00 zal buienradar geraadpleegd worden, indien er regen voorspeld is zal er niet getraind worden! Ook bij een waterig veld zal de training gestaakt worden omdat er geen douche- of omkleedvoorziening is. Dit zal elke dag om 17u00 ongeveer op onze facebookpagina geplaatst worden
-we vragen dat alle spelers hun eigen gevulde drinkbus/fles mee brengen.

*U17 & U21 worden na 1 november toegevoegd

Sportieve groeten,
Jeugdbestuur KVV Zomergem
https://www.facebook.com/kvvzomergem.demickeys
Kvvzomergem.be

TROOPER: als je online aankoopt zoek onze vereniging op www.trooper.be  “KVV Zomergem” klik ons aan en klik door naar de website waar je je aankopen wil doen.