Beste ouders en spelers,

we informeren jullie graag met de opstart van de trainingen…

Opstart trainingen JEUGD

– vanaf maandag 17/08/2020 starten we de trainingen op voor onze jeugdspelers, elke leeftijdscategorie zal 1 keer trainen deze week, het trainingsmoment kan wel afwijken van de eerder opgestelde trainingsmomenten voor uw kind, lees daarom aandachtig onderstaande regeling…

Dag Datum Uur Groep Verzamelen aan tribune kant …-terrein
Maandag 17/08 18u15 U7 B
Maandag17/0818u15U13A
Dinsdag18/0818u15U17B
Woensdag19/0818u00U8B
Woensdag19/0818u30U11A
Donderdag20/0818u00U9B
Donderdag20/0818u00U12A
Vrijdag21/0818u00U6B
Vrijdag21/0818u15U10A


*of deze regeling ook nog van kracht is in de week van 24 tem 30 augustus laten we jullie volgende vrijdag 21 augustus weten. Het zou kunnen en we hopen dat we tegen dan zouden kunnen starten met de normale trainingsregeling zoals vermeld op https://www.kvvzomergem.be/trainers/

Aankomst

IEDEREEN (vanaf 12jaar) draagt een mondmasker en desinfecteert zijn handen bij aankomst op onze accommodatie (aan de inkom zal handgel voorzien zijn). Dus ook de spelers ouder vanaf 12jaar die komen trainen. Vanaf de voetbaltraining start kunnen de spelers (+12j) hun mondmasker afzetten, na de training worden de mondmaskers terug opgezet. Wat de trainer betreft tijdens de training zal hij of zij zijn mondmasker aanzetten indien hij dichter hij de spelers komt dan 3 meter. Net voor de training start zal de trainer de namen noteren van de spelers die op training aanwezig zijn (verplichte contact registratie).

!We vragen aan alle spelers om 10 minuten voor aanvang van de training in trainingstenue aanwezig te zijn. Wie te laat komt zal niet meer toegelaten worden op de accommodatie!

Kleedkamers

-blijven gesloten en worden dus niet gebruikt om zich om te kleden of te douchen. Indien regenweer zal deze open gaan (ingang via A-terrein en uitgang via B-terrein) om de voetbaltassen in op te bergen. Voetbaltassen worden bij aankomst op de tribune geplaatst en de spelers wachten daar op hun trainer om zich dan samen met hun trainer naar de oefenzone te begeven.

Drinkbus/fles

-we vragen dat alle spelers hun eigen gevulde drinkbus/fles mee brengen. De club voorziet ook voor elke speler een drinkbus tegen de start van de competitie om deze dan te kunnen gebruiken voor trainingen en wedstrijden.

Publiek tijdens de training

– gezien de maatregelen die van kracht zijn laten wij liever geen publiek/ouders toe tijdens de trainingen. We maken enkel uitzonderingen voor ouders (1 ouder/begeleider per kind) van spelers van de U5/U6 en U7 of een begeleider van een nieuwe speler bij oudere leeftijden. Deze ouders zijn verplicht een mondmasker te dragen en minstens 1,5m afstand te bewaren t.o.v. andere ouders, ook dienen ze zich te registreren met hun contactgegevens.

Toiletten

– zijn open en mag je gebruiken (+12j een mondmasker dragen). Er worden maximum 2 personen toegelaten en handen wassen of ontsmetten is verplicht voor en na het gebruik van deze ruimte. Deze ruimte zal dagelijks ontsmet worden.

Kantine

-de kantine mag open (indien bezetting door personeel) en daar gelden de “horeca-richtlijnen”. Om aan de nodige maatregelen te voldoen zijn volgende acties vereist:

  1. De kantine betreden aan de kant van ingang Sportlaan. (handen ontsmetten)
  2. Het verlaten van de kantine gebeurt langs de kant van de kleedkamers scheidsrechters. (terug handen ontsmetten)
  3. Kantinebezoekers moeten zittend consumeren aan een tafel en niet aan de toog. Op de tribunes mag ook geconsumeerd worden indien 1,5m afstand en een mondmasker bijdehand. Leeggoed brengt men terug in de kantine.
  4. De persoon die besteld moet verplicht een mondmasker dragen.
  5. De kantine zal dagelijks ontsmet worden.

Competitie

VoetbalVlaanderen liet ons weten dat de competitie zal starten zoals eerder voorzien was op 4-5-6 september. Jullie kalenders kan je downloaden op je smartphone via de BBF-app op https://www.rbfa.be/nl/over-ons/best-belgian-football-app
*mogelijks worden nog enkele jeugdwedstrijden verplaatst van uur of dag door ons of door andere clubs om zoveel mogelijk ieders veiligheid te garanderen op de accommodaties.

Lidgeld

Het jeugdbestuur dankt voor jullie solidariteit bij het afsluiten van vorig seizoen en voorziet op deze manier geen stijging van het lidgeld (+15,00€) en kiest terug voor de 160,00€ lidgeld en het verplichte 65,00€ kledijpakket georganiseerd door de club en Brandsfit.

*Het lidgeld (voor U6 tem U21) zal 225€ (205€ voor het 2e kind uit hetzelfde gezin) bedragen.
*voor U5 spelertjes is het lidgeld 75€ (geen kledij inbegrepen maar wel tegen betaling indien gewenst te bestellen)

We vragen u om zo snel mogelijk het volledige bedrag/lidgeld over te schrijven op het rekeningnummer BE89 7360 2297 1785 met vermelding van de naam van uw kind en de leeftijdscategorie (bv: Lidgeld/Jan De Smet/ U11 ).
*KORTING -20,00€ voor een 2de kind uit hetzelfde gezin (n.v.t. indien een U5-spelertje)
*KORTING tot -30,00€ via een attest van jullie aangesloten ziekenfonds, te ondertekenen via onze club.
(zie de werkwijze hiervan op onze website bij “info” https://www.kvvzomergem.be/ziekenfondsattest/)
*Opgelet! Wie terug komt van reis uit een risicogebied (code rood en oranje via https://www.infocoronavirus.be/nl/reizen/ en https://diplomatie.belgium.be/nl) vragen we aan de ouders en de spelers om 9 dagen te wachten alvorens onze accommodatie te betreden.